Imatge de la farmàcia

La Farmàcia Dr. Lluís Balcells i Valls a Barcelona (La Sagrera) va obrir al públic l’any 1961, en un local proper del carrer Felip II, i el seu primer titular va ser Ignacio Balcells Par. Des del començament de la seva activitat, la seva màxima ha estat donar el millor servei possible.

La Farmàcia Balcells i Valls a Barcelona va traslladar-se al local actual (Carrer Felip II, 112), l’any 1974. El nou local és més gran; això permet treballar amb més comoditat i també resulta més agradable per al públic. L’any 1998 va entrar a treballar l’actual titular Lluís Balcells i Valls, fill de l’anterior titular, després d'uns quants anys com a investigador en biologia molecular i professor a diferents facultats a Barcelona: Farmàcia (UB), Química (UB) i Veterinària (UAB).

L’any 2005 el local es va reformar completament i es va aconseguir una farmàcia moderna i ben equipada. Des de llavors, el seu personal ha estat format de manera gairebé exclusiva per farmacèutics. L'orientació de la Farmàcia Balcells i Valls resideix en les teràpies naturals no agressives, com ara homeopatia, fitoteràpia, oligoelements, complements nutricionals i probiòtics. Al mateix temps, també tenim presència destacada en dermofarmàcia, dietètica, productes per a higiene i per a nens.

La Farmàcia Balcells i Valls va obtenir el Certificat ISO 9000:2001 de gestió de la qualitat l’any 2007 i continua en la seva línia de donar un bon servei amb gran professionalitat. En aquests moments, la seva plantilla la formen els farmacèutics Lluís Balcells, Virgínia Hernández, Isabel Porta i Laura Madurell.

Si vol veure les promocions i els consells que anirem donant, pot seguir-nos al Facebook (clic aquí).