• Fluid Facial Hidratant Pell Normal/Mixta SPF 15

  El fluid facial hidratant pell normal / mixta de Hidrotelial està destinat a restaurar la hidratació de la pell normal / mixta i protegir-la enfront de les radiacions solars, evitant així l'envelliment prematur. Conté àcid hialurònic i Fucogel que aporten hidratació a curt i llarg termini.


 • Fluid Facial Hidratant Pell Grassa

  El fluid facial Hidratant Pell Grassa està indicat per a la hidratació de la pell grassa, formulat amb actius seborreguladors que aconsegueixen atenuar les brillantors i matificar la cara.


 • Fluid Facial Hidratant Pell Seca

  El Fluid Facial Hidratant Pell Seca de Hidrotelial està especialment indicat per a la hidratació, nutrició i protecció de la pell seca, molt seca o deshidratada. Restaura el mantell hidrolipídic, potenciant la seva funció barrera i retornant a la pell la sensació de confort i benestar.


 • Sèrum Hidratant Il·luminador Pell Desvitalitzada

  Sèrum Hidratant Il·luminador pell desvitalitzada indicat per a tot tipus de pell donat la seva textura lleugera i de fàcil absorció. Proporciona una intensa hidratació i una acció antioxidant minimitzant els primers signes de l'edat. Il·lumina i unifica el to de la pell apagada, cansada i desvitalitzada.


 • Contorn d'Ulls Antifatiga

  El contorn d'ulls antifatiga proporciona hidratació i atenua els signes de cansament de la mirada, amb actius antiulleres com Haloxyk, Castanyer d'índies, L-Arginina i la cafeïna que té acció drenant i descongestiva. Té una textura de gel indicat per obtenir una màxima hidratació i reducior els signes de la fatiga i el cansament en la mirada.


 • Solució Fitomicel·lar

  La Solució Fitomicel·lar està formulada a base d'extractes vegetals. Neteja, calma, purifica i hidrata la pell sensible, irritada o intolerant, amb impureses i restes de maquillatge o brutícia. 0% sabó, alcohol, parabens, al·lèrgens i olis minerals.


 • Luxoben Stick Refrescant

  Luxoben Stick Refrescant calma, tonifica i millora les conseqüències dels cops, proporcionant una agradable sensació d'alleujament i suavitat a la pell. Està formulat a força de salze, calèndula, helicrisio, àrnica i harpagofit.


 • Scrub Gel exfoliant Facial i Corporal

  Scrub Gel exfoliant facial i corporal d'Hidrotelial és un gel amb microgrànuls de jojoba que ajuda a eliminar les cèl·lules mortes i impureses de la pell, facilitant la renovació cel·lular. Proporciona una pell neta i suau i afavoreix l'acció de posteriors tractaments.


 • Aloe Vera Natural 100% Cultiu Orgànic

  L'àloe vera de Hidrotelial regenera, hidrata i protegeix la pell alterada per exposicions prolongades al sol, depilació, afaitat o irritacions de diversa causa. S'absorbeix immediatament sense deixar rastre gras i aportant una agradable sensació de benestar a la pell.


 • Crema Hidratant Peus Secs

  La crema Hidratant Peus Secs de Hidrotelial és una crema podològica de textura no grassa especialment indicada per a la cura diària de la sequedat en els peus i la prevenció d'esquerdes. La pell es torna més suau, recuperant la seva hidratació i elasticitat natural. No conté parabens.


 • Crema Querato Reguladora

  La crema querato Reguladora és una crema podològica especialment indicada per a la cura dels peus extremadament secs i deteriorats, talons engruixits i callositats causades per la fricció o pressió del calçat. Sense parabens. 


 • Desodorant Podològic Antitranspirant

  El desodorant podològic antitranspirant està indicat per controlar l'excés de sudoració i evitar la mala olor. Proporciona una acció refrescant i calmnate, gràcies al mentol i la àrnica. Ideal per a peus reescalfats, cansats o adolorits.


 • Crema de nit renovadora

  La crema de nit renovadora de Hidrotelial aporta nutrició actuant sobre les arrugues i linies d'expressió. Això és degut a la seva composició, amb cèl.lules mare d'Argàn, que activen la producció de col.làgen i elastina de la dèrmis.


 • Sèrum tensor vitalitzant

  El sèrum tensor vitalitzant de Hidrotelial està formulat amb dicersos extractes, com el d'Argàn, que de forma concentrada ajuda a reafirmar i allisar la pell. Combína-ho amb la crema de dia o la de nit per potenciar l'efecta. 


 • Luxoben Forte

  Luxoben Forte - Masatge corporal esportiu és una crema de textura gel que hidrata, tonifica i afavoreix el massatge muscular abans o després de l'activitat física o esportiva. 


 • Luxoben Colagen

  Luxoben Colagen és un complement alimentari amb edulcorant que contribueix al manteniment d'ossos i cartílags en condicions normals. Ajuda, també, a disminuir el cansament i la fatiga.

  És un complement ideal per a esportistes, persones grans o amb obesitat. 


 • Kalogen cabell i ungles

  Kalogen és un complement alimentàri formulat a base de les vitamines i minerals indispensables per tal d'afavorir el reforçament de cabell i ungles. 

  Pack format per un xampú i comprimits. 


 • Vaniden cames cansades

  Vaniden és una fòrmula que contè extractes vegetals rics en flavonoides amb acció venotònica amb l'objectiu de reforçar les parets de les venes i atenuar els efectes associats a les cames cansades.  


 • Crema de mans antiedat despigmentant Hidrotelial

  Crema de mans concentrada que proporciona hidratació, regeneració i protecció a la pell. 

  Formulada amb principis actius hidratants, despigmentants, antioxidants i filtres solars que ajuden a prevenir el fotoenvelliment. 

  Amb factor de protecció solar 30. 


 • Neovium stick zones sensibles SPF 50+

  Stick protector indicat especialment per a les zones més sensibles i delicades com pot ser per exemple els llavis, arrugues, cicatrius, pigues o zones hiperpigmentades. 

  Consta d'una molt alta protecció i un ampli espectre davant les radiacions que protegeix les zones sensibles dels efectes nocius de les radiacions UVA, UVB i IR.