• Himelán càpsules

  Himelán càpsules és un medicament d'origen natural que està indicat per problemes digestius, en concret, en cas de flatulències, meteorisme i digestions lentes i pesades. La seva acció sobre el sistema digestiu es duu a terme gràcies a diverses plantes medicinals: el fruit del fonoll, el fruit de l'anís, l'arrel d'angèlica i la fulla de melissa. 


 • Sedasor càpsules

  Sedasor en càpsules és un medicament natural d'origen vegetal que està indicat per alleujar el nerviosisme general, l'estrés, la irritabilitat i el insomni. 


 • Colagofar Gotes Homeosor

  Les gotes Colagofar del laboratori Homeosor estan compostes per extractes de diverses plantes medicinals: carxofera, fumària, donzell, camamilla romana, romaní i boldo. 


 • Diurinat Gotes Homeosor

  Les gotes Diurinat del laboratori Homeosor estan compostes per diversos extractes de plantes medicinals: bedoll, cua de cavall, agram i estigmes de blat de moro. 

  Gràcies a aquesta associació de plantes Diurinat gotes té acció diurètica, és a dir, ajuda a eliminar la retenció de líquids. 


 • Sedonat Gotes Homeosor

  Les gotes Sedonat del laboratori Homeosor estan compostes per extractes de diverses plantes medicinals: passionera, arç blanc, valeriana i tarongina. 

  Sedonat està indicat pel tractament dels estats nerviosos, estrés, excitabilitat i problemes ocasionals d'insomni. 


 • Incebral Gotes Homeosor

  Les gotes d'Incebral del laboratori Homeosor contenen l'extracte de Ginkgo biloba que és ric en ginkgòlids, flavonoids i bilobàlids. Aquestes gotes alleugen els trastorns lleus derivats d'alteracions en la microcirculació cerebral i en les extremitats inferiors. 


 • Lecisor

  Lecisor del laboratori Homeosor conté lecitina de soja rica en fosfolípids. Gràcies a la fosfatidilcolina i els altres fosfolípids ajuda en el metabolisme del colesterol. 


 • Natestim Homeosor

  Natestim del laboratori Homeosor ajuda a millorar la immunitat de l'organisme amb la qual cosa, està indicat per a la prevenció i la defensa de grips i refredats entre d'altres. 

  Aquesta acció es dóna gràcies al pròpolis i la equinàcea.