• Ureadin Crema Antiarrugues Correctora SPF 15

  Ureadin Crema Antiarrugues Correctora SPF 15 està indicada per a la cura facial diària. Ajuda a corregir els primers signes d'envelliment. Conté coenzim Q10, 5% d'urea i vitamina E que aporta el seu efecte antioxidant. A més, gràcies al filtre solar SPF 15 protegeix enfront del fotoenvelliment.


 • Ureadin 10 Loció Pell Seca

  Ureadin 10 loció pell seca està indicada per a la cura i la protecció diària de la pell seca. Gràcies al 10% d'urea que conté aporta una hidratació intensa. Crea un mantell hidrolipídic que minimitza la pèrdua d'aigua deguda a agents externs.


 • Ureadin Podos Gel Oil

  Ureadin podos Gel Oil està indicat per a l'eliminació d'asprors, rigurosidades i engruiximents del taló i de la planta del peu. Gràcies als seus actius regenerants i reepitelilzantes, repara fins i tot les zones més esquerdades de talons i peus. Els resultats són visibles a partir del tercer dia.


 • Ureadin Rx 20

  Ureadin Rx 20 és una crema amb urea al 20% indicada com a tractament coadjuvant de la pell amb sequedat severa. Restaura la barrera cutània i el nivell hídric. Elimina les asprors i aporta suavitat i emoliencia. Ureadin Rx 20 està indicada per a pells que presenten hiperqueratosi lleus en mans, peus, talons, colzes i genolls.


 • Germisdin Higiene Corporal

  Germisdin Higiene Corporal conté agents antisèptics que impedeixen la proliferació de microorganismes en la pell. Està formulat a pH lleugerament àcid per als microorganismes. Germisdin Higiene Corporal és un substitut del sabó amb una textura suau i fàcil d'esbandir.


 • Germisdin Higiene Corporal Pell Seca

  Germisdin Higiene Corporal Pell Seca conté agents antisèptics per a pells seques o amb tendència a la pruïja. Conté Aloe vera d'acció hidratant i polidocanol com a agent antiprutiginoso. Germisdin Higiene Corporal Pell Seca és un substitut del sabó amb una textura extra suau i molt agradable.


 • Germisdin Higiene Íntima

  Germisdin Higiene Íntima està indicat per a la zona vulvar i perianal. La seva fórmula amb agents tensioactius suaus eviten l'excés de detergència. A més, gràcies al pH àcid manté intacta la fisiologia pròpia de la zona vulvar. La seva cremosa textura en gel-crema proporciona a més una protecció específica extra suau.


 • Germisdin Calm Higiene Íntima

  Germisdin Calm Higiene Íntima està indicat per a la zona vulvar i perianal. Germisdin Calm ajuda a alleujar la picor i la irritació gràcies a la seva formulació amb Gynecalm i laureth-9. Neteja suaument, refresca i protegeix. No conté sabó.


 • Germisdin Tovalloletes d' Higiene Íntima

  Germisdin Tovalloletes d'Higiene Íntima estan indicades per a la higiene íntima fora de casa. Són refrescants i extra suaus gràcies al seu contingut de civada i camamilla, que contribueix a disminuir possibles irritacions.


 • Velastisa Antiestries Potenciador d' Elasticitat

  Velastisa Antiestries Potenciador de l'elasticitat dels laboratoris Isdin prevé i redueix les estries. Conté triterpenos de centela asiàtica que activen la formació de col·lagen i oli de rosa mosqueta que estimula la regeneració de la pell. A més proporciona una hidratació de llarga durada i acció antioxidant.


 • Velastisa Antiestries Reafirmant Pospart

  Velastisa Antiestries Reafirmant Postpart reafirma la flacidesa cutània i atenua les estries recents. La composició específica en ingredients reafirmants facilita la recuperació dèrmica després d'un embaràs o canvis de pes, restaurant l'estructura i fermesa de la pell. Potència l'elasticitat de la pell.


 • Velastisa Intim Hidratant V.G.

  Velastisa Intim Hidratant V.G. és un gel crema vaginal indicat per al tractament no hormonal de la sequedat vaginal. Proporciona una hidratació immediata i perllongada, alleujant la sensació de cremor, la pruïja i les irritacions. Són 12 monodosi i cadascuna disposa d'una cànula de 5 cm que permet una aplicació higiènica, còmoda i ràpida.


 • Velastisa Intim Hidratant V.V.

  Velastisa Intim Hidratant V.V. és una crema que ajuda a alleujar la picor i hidratar la zona vulvar. Proporciona un efecte barrera enfront de les agressions irritatives. Posseeix acció hidratant i emolient de manera que disminueix la sequedat, les vermellors, la picor i el dolor des de la primera aplicació.


 • Velastisa Intim Lubricant Hidrogel

  Velastisa Intim Lubricant Gel és un gel lubricant, fluid i transparent de textura similar al moc cervical que afavoreix les relacions sexuals que cursen amb sequedat. Gràcies a la seva acció hidratant, calmant i protectora, alleuja les molèsties durant les relacions sexuals.


 • Isadin alfa barcilus

  Isadin alfa barcilus són càpsules toves vaginals que contenen el probiòtic patentat Lactobacilus plantarum P17630. Aquesta soca té una alta capacitat d'adhesió que competeix amb els microorganismes patògens.


 • Velastisa Intim Higiene Íntima

  Velastisa Intim Higiene Íntima és un gel de cura íntim extra suau d'ús diari. Ajuda a prevenir i actua com a coadjuvant al tractament de les infeccions vulvovaginals. Protegeix davant agressions microbiològiques i irritacions i ajuda a evitar la sequedat. A més respecta el pH fisiològic i reforça la flora natural.


 • Nutraisdin Crema Facial SPF 15

  Nutraisdin Crema Facial SPF 15 és una crema d'ús diari amb protecció solar i vitamines. És una crema hidratant, suavitzant i protectora de la pell.


 • Nutraisdin Bàlsam Facial

  Nutraisdin Bàlsam Facial està indicat per a la cura, protecció i reparació de la pell de la cara del nadó. La seva fórmula amb agents hidratants aporta la protecció necessària per a la pell irritada i agredida proporcionant una hidratació intensa i duradora.


 • Nutraisdin Loció Hidratant

  Nutraisdin Loció Hidratant està formulada específicament per aportar els actius necessaris per a la cura, la hidratació i protecció de la delicada pell del nadó.


 • Nutraisdin Crema del Bolquer

  Nutraisdin Crema del bolquer aporta cura, reparació i protecció a la zona glútia, davant irritacions i coïssors. Aïlla la pell, sense cap tipus de complicacions, d'agents irritants.


Pàgines