• Pasta Dental Lacer

  La pasta dental Lacer es caracteritza per una alta concentració de flúor en la seva formulació. Gràcies a això remineralitza i protegeix l'esmalt dental. Te acció antiplaca i anticaries.

  Indicada a partir de 12 anys.

  COMPOSICIÓ


 • Col·lutori Lacer

  El col·lutori Lacer està indicat com a col·lutori habitual després del raspallat ja que prevé l'aparició d'infeccions bucals. A més, combat el mal alè i, com conté flúor remineralitza l'esmalt i té acció anticaries. 

  Cal destacar que no porta alcohol i no produeix tinció dental. 

  COMPOSICIÓ


 • Pasta Dental Lacer Oros

  La pasta dental Lacer Oros aporta una protecció bucodental integral gràcies a la seva formulació. Prevé les afeccions bucals, la gingivitis i la càries. A més, disminueix la sensibilitat dental i la placa bacteriana. 

   

  COMPOSICIÓ


 • Col·lutori Lacer Oros

  El col·lutori Lacer Oros aporta una protecció bucodental integral gràcies a la seva formulació. Prevé les afeccions bucals, la gingivitis i la càries. A més, disminueix la sensibilitat dental i la placa bacteriana. 

  COL·LUTORI


 • Pasta Dental Gingi Lacer

  La pasta dental Gingi Lacer està indicada per aquelles persones que pateixen de gingivitis habitualment ja que prevé el sagnat, disminueix la inflamació i ajuda durant el procés de regeneració de les genives. També té acció antiplaca i anticaries. 

  COMPOSICIÓ


 • Col·lutori Gingi Lacer

  El col·lutori Gingi Lacer està indicada per aquelles persones que pateixen de gingivitis habitualment ja que prevé el sagnat, disminueix la inflamació i ajuda durant el procés de regeneració de les genives. També té acció antiplaca i anticaries. 

  COMPOSICIÓ


 • Col·lutori Lacer Blanc Menta

  El col·lutori Lacer Blanc Menta està recomanat per a totes aquelles persones que volen recuperar el to i la suavitat de les dents sense fer mal bé l'esmalt. A més, evita la formació de placa, prevé l'aparició de caries i sensibilitat dental i també protegeix les genives. 


 • Pasta Lacer Blanc

  La Pasa Lacer Blanc Menta està recomanada per a totes aquelles persones que volen recuperar el to i la suavitat de les dents sense fer mal bé l'esmalt. Elimina les taques produïdes pel tabac, el cafè o el vi entre d'altres i evita l'aparició de noves taques.


 • Col·lutori Sensi Lacer

  El col·lutori Sensi Lacer actua ràpida i eficaçment eliminant la sensibilitat dental produïda per diversos estímuls com per exemple el fred, la calor o els dolços. El principi actiu més important és el nitrat potàssic que té acció desensibilitzadora.


 • Pasta dental Sensi Lacer

  La pasta dental Sensi Lacer actua ràpida i eficaçment eliminant la sensibilitat dental produïda per diversos estímuls com per exemple el fred, la calor o els dolços. El principi actiu més important és el nitrat potàssic que té acció desensibilitzadora. Té un alt contingut en flúor que degut a la seva acció remineralitzadora també ajuda a disminuir la sensibilitat dental. 


 • Clorhexidina Lacer

  La clorhexidina és un antisèptic d'ampli espectre que s'utilitza com coadjuvant en tractaments de gingivitis i periodonditis.
  Elimina la placa existent, evita la seva reaparició i destrueix els microorganismes que la formen.


 • Gel dentifrici Lacer Junior

  El gel Lacer Junior conté 1500 ppm d'ió fluorur que és el recomanat a partir dels sis anys. A més també porta calci que reforça l'acció anticaries del flúor ja que remineralitza l'esmalt. Tots dos ions reforçen i eviten el desgast que es produeix després de menjar sucre i hidrats de carboni. 


 • Gel dental Lacer Infantil

  El gel Lacer Infantil conté 500 ppm d'ió fluorur que és el recomanat a partir dels dos anys. A més també porta calci que reforça l'acció anticaries del flúor ja que remineralitza l'esmalt. Tots dos ions reforçen i eviten el desgast que es produeix després de menjar sucre i hidrats de carboni. 


 • Col·lutori Fluor Lacer

  El col·lutori flúor Lacer és el més indicat per evitar l'aparició de càries als nostres fills. Conté una concentració de 0,05% en flúor i s'ha d'utilitzar de manera diària. 


 • Gel dentifrici Lacer Fresh

  El gel Lacer Fresh destaca per la seva acció refrescant intensa, però a més, té propietats antisèptiques i anticaries. 


 • Pilexil Xampú

  Pilexil xampú està indicat contra la caiguda del cabell. Frena la caiguda del cabell i estimula el creixement. Això és gràcies a la seva fórmula innovadora composta per: Extracte de Serenoa Serrulata + Zinc + Vitamines. A més, és important destacar que el pH del xampú és de 5,5, l'adequat per al cuir cabellut.