• Mascareta Capil·lar amb queratina i oli d'argan

  La Mascareta capil·lar de Mussvital rehidrata intensament el cabell, el repara i el protegeix gràcies a la queratina i l'oli d'argan. 

  Aporta al cabell una nutrició intensa i li dóna una sensació sedosa i de suavitat. 


 • Crema Decolorant Mussvital

  La crema decolorant Mussvital està formada per dos components: una crema que conté 8 volums d'aigua oxigenada i unes pòlvores decolorants. Aquestes pòlvores el que fan és reforçar l'acció decolorant de la crema. A més conté glicerina que hidrata la pell alhora que es produeix la decoloració del borrissol. 


 • Pack Trio Gel Aloe Vera Mussvital

  El gel d'aloe vera conté Aloe barbadensis  i vitamina E. Aquest gel aporta la hidratació òptima a tota la família. Gràcies a l'aloe vera té un efecte regenerador i cicatritzant de la pell que es complementa amb les propietats antioxidants i protectores de la vitamina E. 


 • Pack Trio Gels de Llet de Coco Mussvital

  El gel de llet de coco manté la barrera cutania i reforça la microflora natural de la pell. A més, la llet de coco és rica en aminoàcids i sucres que estimulen i nutreixen la pell. Aquest gel també serveix pel cabell ja que conté acondicionador. 


 • Pack Xampú Ús Freqüent + Xampú Anticaiguda

  Aquest pack d'oferta de Mussvital està format per un xampú d'ús freqüent i un xampú anticaiguda. 

  El xampú d'ús freqüent té el pH neutre que protegeix l'estructura capil·lar. Està formulat amb extracte de ginseng que és tonificant i castanyer d'índies que activa el cuir cabellut donant-li vitalitat. 


 • Xampú d'Argan i Queratina

  El xampú d'argan i queratina de Mussvital aporta els nutrients que el cabell necessita per tenir un aspecte saludable. El xampú neteja de manera suau i protegeix el color ja sigui tenyit o natural  sense treure la queratina natural del cabell. 


 • Derma Gel de Bany Pells Atòpiques

  Emulsió sense sabó formulada per  a la higiene diària de les persones amb pell atòpica, desnutrida i sensible. Hidrata la pell i la protegeix de la sequedat i de danys externs i interns. Duu a terme una higiene suau per a tota la familia.