• Animal Parade Gust Taronja

  Animal Parade de Nature's Plus és un multivitamínic adreçat als més petits de la familia. Conté 12 vitamines i 10 minerals i, a més a més, es complementa amb fruites i verdures. Els comprimits són masticables i tenen formes d'animalets facilitant la presa de les vitamines. 


 • B-complex

  B-complex de Nature's plus és un complexe de vitamines del grup B. Aquest grup és important ja que actuen com a coenzims de moltes reaccions: produint energia, ajudant al sistema nerviós a tenir un funcionament correcte i mantenint el cabell, la pell i les mucoses en condicions òptimes. 


 • Colina & Inositol

  Colina-Inositol prové de la lecitina de soja. Conté 500 mg de colina i 500 mg d'inositol.

  A la Farmàcia del Dr.Lluís Balcells i Valls ho recomanem a estudiants i gent gran ja que reforça la concentració, la memòria i l'atenció. 


 • Lecitina de Soja

  Les perles de lecitina de soja de Nature's Plus contenen lecitina líquida de la més alta qualitat (aproximadament un 60% de fosfàtids de soja). Aquest producte té acció emulgent dels greixos i, a més manté la funció hepàtica. 


 • Mega Stress

  Mega Stress és el complement nutricional ideal per aquelles persones que pateixen una situació d'estrés. L'estrés en les persones produeix esgotament físic i mental que va acompanyat d'una disminució de les reserves de vitamina B, i això fa que siguem més propensos a el insomni, la irritabilitat i la tristesa. 


 • Cartílag de tauró

  El cartílag de tauró de Nature's Plus  conté cartílag de tauró pur 100% secat a baixa temperatura. Aquest complement alimentós de Nature's Plus contribueix al benestar de les articulacions i a la reparació del teixit connectiu. 


 • Soft Night

  Soft Night de Nature's Plus és un complement alimentós que conté minerals, triptòfan, camamilla i valeriana. Gràcies a aquesta composició ajuda a tranquilitzar a la gent i promou la son de manera natural. 


 • Source of Life

  Source of Life de Nature's Plus és un multivitamínic d'origen natural. La formulació d'aquest producte és molt completa ja que conté vitamines, minerals, aminoàcids, àcids grassos, bioflavonoides, fruites i verdures.


 • Turmeric

  El Turmeric és un complement alimentós a base de rizoma de cúrcuma (400 mg). Aquesta planta inhibeix la ciclooxigenasa - 2 i gràcies a això té efecte antioxidant, immunomodulador i aintiinflamatori.


 • Vitamina C 500 mg

  La vitamina C és una vitamina hidrosoluble imprescindible per al bon funcionament del nostre cos ja que s'utilitza en la formació dels teixits, és antioxidant i actua sobre el sistema immunitari.


 • Papaya Enzyme

  Papaya Enzyme de Nature's Plus són comprimits masticables que contenen papaina. Aquesta s'extreu del fruit madur i de les fulles. 

  A la Farmàcia del Dr. Lluís Balcells i Valls recomanem Papaya Enzyme com ajuda per a les digestions pesades.