• All

  L'all de laboratoris Neo conté all en microgrànuls que alliberen el principi actiu poc a poc de manera que millora la posologia. 

  El bulb és la part de l'all que conté les substàncies actives. D'aquí s'extreu l'aliina que posteriorment passarà a alicina (substància activa). L'all té diverses propietats entre elles: 


 • Carxofa

  La carxofa de laboratoris Neo conté all en microgrànuls que alliberen el principi actiu poc a poc de manera que millora la posologia. 

  La carxofa conté els principis actius en les fulles i destaquen els àcids fenòlics i la cinarina. Aquests compostos ajuden en els processos digestius gràcies a les següents accions: 


 • Card Marià

  El card marià és una planta medicinal i el principi actiu responsable de les seves accions és la silimarina que es troba a les llavors. Té efecte antioxidant i antihepatotòxic, però l'acció és millor com a preventiu que no com a tractament. A més, s'ha vist que també té acció antiradicals lliures, alleuja el meteorisme i té acció anticolesterolèmica. 


 • Càscara Sagrada

  La càscara sagrada és una planta medicinal rica en heteròsids concretament cascaròsids. Aquestes substàncies actuen com a laxant de curta durada ja que afavoreixen l'augment del peristaltisme i , a més augmenta la secreció d'aigua afavorint l'evacuació 


 • Castanyer d'Índies

  El castanyer d'índies és una planta medicinal rica en saponòsids triterpènics. Les llavors contenen l'escina que és el principi actiu. L'escina té propietats antiinflamatòries i venotòniques evitant així la retenció de líquids i millora la circulació. 


 • Cua de Cavall

  La cua de cavall és una planta medicinal amb acció diurètica suau de manera que redueix la retenció de líquids. A més, té efecte hemostàtic i remineralitzant degut a l'alta concentració de sil·lici que conté. 


 • Equinàcia

  L'equinàcia és una planta medicinal que reforça i activa el sistema immunitari, per tant, s'utilitza com a coadjuvant en el tractament i la profilaxis d'infeccions recurrents sobretot del tracte respiratori.


 • Arç Blanc

  L'arç blanc és una planta medicinal amb efecte cardiotònic i antiarrítmic. Això és degut a que augmenta la força de contracció cardíaca i disminueix l'excitabilitat del cor. També té efecte cardioprotector i antioxidant. 

  A la Farmàcia del Dr. Lluís Balcells i Valls recomanem l'arç blanc de Neo en cas de: 


 • Harpagòfit

  L'harpagòfit és una planta medicinal amb propietats antiinflamatòries i analgèsiques. A la Farmàcia del Dr. Lluís Balcells i Valls recomanem l'harpagòfit com antiinflamatori natural en diferents patologies com per exemple osteoartritis crònica, tendinitis, lumbàlgies i patologies reumàtiques. 


 • Passionera

  La passionera és una planta medicinal amb propietats ansiolítiques, espasmolítiques i tranquilitzant.  A més, ajuda a prolongar la son i inhibeix l'agressivitat i l'angoixa. 


 • Herba de Sant Joan

  L'herba de sant joan és una planta medicinal que millora la simptomatologia associada a depressions moderades, fatiga de caire nerviós i ansietat. A més, aplicada tòpicament té acció cicatritzant per la qual cosa es pot utilitzar en cas de cicatrius o cremades. 


 • Ungla de Gat

  L'ungla de gat és una planta medicinal amb efecte immunoestimulant i amb propietats antiinflamatòries. A més, conté alcaloids que milloren la memòria deteriorada i ajuda en la recuperació leucocitària després de la quimioteràpia. 


 • Valeriana

  La valeriana és una planta medicinal amb acció sedant i inductora de la son. A més, és relaxant muscular i espasmolítica. 

  A la Farmàcia del Dr. Lluis Balcells i Valls recomanem la valerian en cas de: 


 • Neo Peques Probiòtic

  Neo PEQUES Probiotic conté 6 soques diferents de probiòtic i, d'aquesta manera reforça i manté l'equilibri de la flora intestinal dels més petits de la casa.


 • Neo Peques Pròpolis Plus

  Neo Peques Propolis Plus és un xarop indicat per a la prevenció de les afeccions de l'hivern com refredats i grips. Aquesta acció s'aconsegueix gràcies a la seva fórmula: 


 • Onagra Licaps

  L'onagra és una planta rica en àcid Gamma-Linolènic (GLA), un àcid gras poliinsaturat que forma part dels àcids grassos Omega-6. Aquests àcids grassos contribueixen a una bona salut òssia, cardiovascular i hormonal.


 • Melatonin complex Neo

  Melatonin complex Neo està compost per la melatonina i la rosella de Califòrnia. 


 • Probiotic Complex Neo

  Probiotic complex neo afavoreix un correcte trànsit intestinal, gràcies a l'aportació de probiòtics (microorganismes residents o eventuals que promouen un correcte desenvolupament de la flora intestinal autòctona) i prebiòtics (substància de la qual es nodreix un organisme probiòtic i que ajuda al seu correcte creixement i desenvolupament).