• Crema de Peus Ultra-hidratant Neutrogena

  La crema de peus ultra-hidratant de Neutrogena té una fórmula rica en glicerina i vaselina aportant una hidratació profunda. A més, també conté alantoïna que accelera el procés de cicatrització ajudant així a la regeneració de la pell seca. La vitamina B5 suavitza la pell i la vitamina E la protegeix.


 • Crema de Peus Absorció Immediata

  La Crema de Peus Absorció Immediata de Neutrogena hidrata en profunditat els peus proporcionantsuavitat i benestar. Gràcies a la seva textura lleugera té una absorció immediata que permet el calçat després de només uns pocs segons.


 • Duplo Crema de mans Ràpida Absorció

  La crema de mans de ràpida absorció és una crema fluida que repara i hidrata en profunditat. De la formulació destaca:


 • Crema de Mans y Ungles Neutrogena

  La crema de Mans i Ungles de Neutrogena té una fórmula rica en glicerina i vaselina aportant una hidratació profunda. A més, també conté alantoïna que accelera el procés de cicatrització ajudant així a la regeneració de la pell seca. La vitamina B5 suavitza la pell i la vitamina E la protegeix.


 • Loció Corporal Elasticitat Intensa Neutrogena

  La loció corporal elasticitat intensa de Neutrogena combina la fórmula Noruega amb minerals actius que afavoreixen la producció natural de col·lagen. Proporciona a la pell elasticitat i suavitat ràpidament. Es recomana, almenys els 10 primers dies, aplicar al matí i a la nit.


 • Duplo Bàlsam Corporal Hidratació Profunda Cara y Cos

  El bàlsam corporal hidratació profunda cara i cos combina la fórmula Noruega amb agents dermocalmantes, per tot això és la més indicada per a pells sensibles i seques.