• Pasta Dental PHB Total

  La pasta dental PHB Total conté 1450 ppm de fluor que remineralitza l'esmalt i evita l'aparició de càries. A més, té efecte antiplaca i protegeix les genives. Combat el mal alè i és apte per a persones celíaques. 


 • Pasta Dental PHB White

  La pasta dental PHB White conté 1450 ppm de fluor que remineralitza l'esmalt i evita l'aparició de càries. A més,blanqueja les dents, les netegen i els hi dóna brillantor. Evita l'aparició de noves taques. 


 • Pasta Dental PHB Fresh

  La Pasta Dental PHB Fresh conté 1450 ppm de fluor que remineralitza l'esmalt i evita l'aparició de càries. A més, aporta una frescor extrema  que combat el mal alè. 


 • Pasta Dental PHB Gingival

  La pasta dental PHB Gingival conté 1450 ppm de fluor que remineralitza l'esmalt i evita l'aparició de càries. A més, protegeix les genives i té acció revitalitzant gràcies a la provitamina B5. 


 • Col·lutori PHB Total

  El col·lutori PHB Total remineralitza l'esmalt i prevé l'aparició de caries. També reforça la dentina. Dóna una agradable sensació de frescor, no conté alcohol. Gust menta fresca.


 • Col·lutori PHB Total Plus

  El col·lutori PHB Total Plus remineralitza l'esmalt i prevé l'aparició de caries. També protegeix les genives. Dóna una agradable sensació de frescor, no conté alcohol. Gust menta fresca.


 • Col·lutori PHB Fresh

  El col·lutori PHB Fresh remineralitza l'esmalt i prevé l'aparició de caries. Ajuda a combatre la formació de placa i en redueix l'acumulació.  Dóna una agradable sensació de frescor, no conté alcohol. Gust menta fresca.


 • Col·lutori PHB Gingival

  El col·lutori PHB Gingival remineralitza l'esmalt i prevé l'aparició de caries. A més, disminueix la inflamació de les genives i el seu sagnat. Protegeix la mucosa oral. Té acció antisèptica i disminueix la placa bacteriana. Dóna una agradable sensació de frescor, no conté alcohol. Gust menta fresca.


 • Col·lutori Clorhexidina PHB

  El col·lutori clorhexidina de PHB conté clorhexidina en un 0,12%. Aquesta substància té una acció antisèptica forta i està indicada en cas de gingivitis moderada-greu i periodonditis. Disminueix la inflamació i la placa. Cal destacar que només s'ha d'utilitzar en tractaments curts, ja que utilitzat com col·lutori habitual acaba tenyint la dentadura.


 • Fil dental Flúor Menta PHB

  El fil dental Flúor Menta PHB està fabricat en PTFE que és un monofilament. No es desfila y és fàcil d'utilitzar. Està lleugerament encerat. 


 • Raspalls Interdentals Rectes PHB

  Els raspalls interdentals de PHB es caracteritzen per tenir els filaments de dos colors: els de la part de dalt blanc per detectar l'aparició de sang i els de la part baixa negres per comprovar que la neteja és correcta.


 • Cepillos Interdentales Rectos PHB

  Los cepillos interdentales de PHB se caracterizan por tener los filamentos de dos colores: los de la parte de arriba blanco para detectar la aparición de sangre y los de la parte baja negros para comprobar que la limpieza es correcta.


 • Raspall Clàssic PHB

  El raspall clàssic del laboratori PHB es caracteritza per tenir un capçal petit i rodó que facilita l'entrada a llocs difícils. Té 1400 filaments agrupats en 41 flocs. A més, el coll és llarg de manera que es pugui arribar fins al final de la boca. El mànec llis evita l'acumulació de bacteris. 


 • Raspall PHB Plus

  El raspall dental  PHB Plus es caracteritza per tenir un capçal petit i rodó que facilita l'entrada a llocs difícils. Té 1800 filaments agrupats en 71 flocs. A més, el coll és llarg de manera que es pugui arribar fins al final de la boca. El mànec és ergonòmic, anatòmic, flexible i amb un sistema antilliscant. 


 • Raspall de Dents PHB Sensitive

  El raspall dental  PHB Sensitive es caracteritza per tenir un capçal petit i rodó que facilita l'entrada a llocs difícils. El PHB Sensitive pot ser normal o el mini que té un capçal més petit per anatomies difícils.  Té 1800 filaments. A més, el coll és llarg de manera que es pugui arribar fins al final de la boca.


 • Raspall de dents PHB Plus XD

  El raspall dental  PHB Plus XD es caracteritza per tenir un capçal petit i rodó que facilita l'entrada a llocs difícils. El PHB Sensitive té 30 flocs. A més, el coll és llarg de manera que es pugui arribar fins al final de la boca. El mànec és ergonòmic, anatòmic, flexible i amb un sistema antilliscant.


 • Necesser Plus Petit

  Necesser que conté un raspall amb el capçal arrodonit i de mida petita i dentífric Petit Gel.

  El raspall té 16 flocs de filaments molt suaus i el mànec ergonòmic.

  El dentífric conté fluor actiu de 250 ppm, té una acció protectora per les genives i un sabor suau que no pica als nens.


 • Necesser Plus Junior

  Necesser que conté un raspall amb el capçal arrodonit i de mida petita i dentífric PHB Junior.

  El raspall té 22 flocs de filaments molt suaus i el mànec ergonòmic.

  El dentífric conté fluor actiu de 1000 ppm, té una acció protectora per les genives i un sabor suau que no pica als nens.