• Urgo Spray Fred

  Urgo Spray Fred és un tractament de crioteràpia indicat per a aquelles persones que hagin patit algun traumatisme, elongació, distensió i contusió. Urgo Spray Fred proporciona fred reduint la sensació de dolor.


 • Urgo Spots Filmogel

  Urgo Spots Filmogel està indicat per curar els grans localitzats. Gràcies a la tecnologia Filmogel es crea un apòsit líquid evitant així que la gent es toqui i es faci ferides i infeccions. Es pot utilitzar a partir dels 3 anys.


 • Urgo Tattoo Protect

  Urgo Tattoo Protect és una crema indicada per al tractament dels tatuatges. Hidrata, repara i alleuja la pell protegint també el color. A més, té protecció solar 30. Es pot utilitzar tant en tatuatges nous com a antics. En el cas de tatuatges ja existents protegeix els colors i hidrata la pell.


 • Urgo Picades d'Insectes

  Urgo Picades d'Insectes és un producte indicat per a les picades dels insectes. És apte per a nens i adults a partir d'un any. S'uneix la tecnologia Filmogel que crea una pel·lícula protectora que evita el rascat i les infeccions, amb les propietats calmants que disminueixen la inflamació i la picor.


 • Urgo Ungles Malmeses

  Urgo Ungles Malmeses és un producte bifàsic per tractar ungles amb traumatismes i / o fongs. Es compon de dos tubs: un taronja i un altre platejat.


 • UrgoCall

  Urgocall és un apòsit que conté àcid salicílic que actua com a callicida. Es recomana per al tractament de calls, dureses i ulls de poll. Urgocall està compost per una tira adhesiva i una pastilla d'àcid salicílic envoltada d'un disc protector per evitar que la pell sana entri en contacte amb el salicílic.  


 • Urgo Calls

  Urgo Calls és un apòsit hidratant i callicida. El principi actiu que conté és la glicerina que crea un efecte coixí alleujant el dolor i, a més estova el call eliminant poc a poc.


 • Urgo Filmogel Grietas

  Urgo Filmogel Clivelles crea una barrera sobre les esquerdes de mans i peus protegint i alhora alleujant el dolor i millorant la cicatrització.


 • Urgo Berrugues Crioteràpia

  Urgo Berrugues és un tractament de crioteràpia per eliminar berrugues de mans i peus. És apte a partir dels 4 anys d'edat. Gràcies al seu aplicador és totalment segur i es congela la berruga des de l'arrel. Recomanem aplicar vaselina o crema hidratant sobre la pell sana que envolta la berruga per evitar qualsevol cremada.


 • Urgo Butllofes Talons

  Urgo Butllofes Talons és un apòsit hidrocoloide específic per a les butllofes localitzades a la zona del taló. Alleuja immediatament el dolor i protegeix l'ampolla d'agressions i rascades externes. A més en contacte amb l'ampolla es forma un gel que afavoreix la cicatrització de la ferida.


 • Urgo Butllofes Dits

  Urgo Butllofes Dits és un apòsit hidrocoloide específic per a les butllofes localitzades a la zona dels dits. Alleuja immediatament el dolor i protegeix l'ampolla d'agressions i rascades externes. A més en contacte amb l'ampolla es forma un gel que afavoreix la cicatrització de la ferida.


 • Urgo Butllofes Talons Ultradiscret

  Urgo Butllofes Talons Ultradiscret és un apòsit hidrocoloide específic per a les butllofes localitzades a la zona del taló amb efecte segona pell. Alleuja immediatament el dolor i protegeix l'ampolla d'agressions i rascades externes. A més en contacte amb l'ampolla es forma un gel que afavoreix la cicatrització de la ferida.


 • Urgo Resistant

  Urgo Resistant són apòsits hipoalergènics indicats per a la protecció de ferides superficials. La compresa interior està impregnada en una solució antisèptica.


 • Urgo Sensitive

  Urgo Sensitive són apòsits hipoalergènics indicats per a la protecció de ferides superficials. La compresa interior està impregnada en una solució antisèptica.


 • Urgo Discreet

  Urgo Discreet són apòsits hipoalergènics indicats per a la protecció de ferides superficials. La compresa interior està impregnada en una solució antisèptica. Són apòsits molt fins i transparents.


 • Urgo Waterproof

  Urgo Waterproof són apòsits hipoalergènics indicats per a la protecció de ferides superficials. La compresa interior està impregnada en una solució antisèptica. Són apòsits resistents a l'aigua i als bacteris.


 • Urgo Aftes Filmogel

  Urgo Aftes Filmogel és un producte indicat per al tractament de aftes menors i petites ferides de la mucosa bucal. S'ha d'aplicar el líquid deixant assecar de manera que es formi la pel·lícula protectora i afavoridora de la regeneració.


 • Urgo Aftes Spray

  Urgo Aftes Spray està indicat per tractar diversos problemes periodontals com les aftes, la gingivitis, cremades bucals i petites ferides. És ideal per a tota la família a partir dels 36 mesos. No conté alcohol i, per tant, no cou.


 • Urgo Herpes labial

  Urgo herpes labial està indicat per a la protecció i la curació de les febres. Es pot utilitzar des d'abans de l'erupció ja que limita la sortida del brot i després de l'erupció afavorint la cicatrització i evita el contagi.


 • Urgo Cremades i ferides superficials

  Urgo Cremades i Ferides Superficials està indicat per cremades domèstiques i ferides superficials. És un apòsit estèril que té la compresa impregnada en vaselina i partícules hidrocol·loide que afavoreixen la cicatrització de la ferida i alleugen el dolor.


Pàgines