• GSE ÍNTIM DEOGENIC

  DEOGENIC és un producte en fórmula de nebulitzador, específicament formulat per exercir una completa acció higienitzant i per perfumar naturalment la zona íntima externa tant femenina com masculina.


 • GSE ORAL TABS RAPID

  Oral tabs rapid són comprimits per al tractament i la prevenció dels estats inflamatorios de la mucosa orofaríngea en cas de faringitis, amigdalitis, mal de coll i tos irritativa.


 • GSE ACIDOPHIPLUS

  El Lactobacillus acidophilus és el principal colonitzador de l'intestí prim, GSE AcidophiPlus és un complement alimentari a base d'aquest ferment làctic que afavoreix l'equilibri fisiològic de la flora bacteriana intestinal.


 • GSE EYE DROPS (gotes oculars)

  Aquestes gotes en format monodosis són ideals per humectar, protegir d'agresions externes gràcies a l'extracte d'Aranja i per la irritació i picor dels ulls per contenir Calèndula, Camamilla i Eufràsia.


 • GSE ORAL TABS RAPID JUNIOR

  Comprimits masticables pel tractament i prevenció en afeccions com faringitis, amigdalitis, mal i irritació de gola, gràcies a la presència d'Equinàcea i Regalèsia. L'extracte d'Arànja té una activitat protectora microbiològica en la mucosa orofaríngea  que protegeix dels agents externs com el fred, fum,...


 • GSE BIOTIC BABY

  Xarop indicat en moments de cansament i per potenciar les defenses de l'organisme dels més petits. La funció ve donada per la combinació de l'extracte d'Arànja amb Equinàcea i Rhodiola, totalment natural.


 • GSE SYMBIOTIC FORTE JUNIOR

  GSE Symbiotic forte Junior conté ferments làctics que ajuden a reestablir la flora intestinal en nens.

  Presentació: vials per reconstituir.


 • GSE BIOTIC JUNIOR

  Comprimits masticables indicats per mantenir les defenses de l'organisme en nens gràcies a l'acció de l'extracte d'Arànja, Equinàcea i el Noni. La Rhodiola ajuda a protegir l'organisme del cansament físic.


 • GSE SYMBIOTIC

  GSE Symbiotic són uns vials amb ferments làctics que ajuden a l'equilibri de la flora intestinal en adults. 


 • GSE BIOTIC FORTE

  GSE Biotic Forte són comprimits a base d'extracte d'Arànja, Equinàcea i Melaleuca que potencien les defenses naturals del nostre organisme, en adults.


 • GSE ÍNTIM TABLETAS

  Complement amb extracte de llavors d'Aranja, Tabebuia, Romaní i Ungla de gat. Les llavors d'Aranja ajuden a mantenir l'equilibri microbià de l'organisme i la combinació de totes manté les defenses naturals de l'organisme.

  Tant per dones com per nenes.


 • GSE CYSTITIS

  L'extracte de llavors de l'Aranja combinat amb els extractes de Gayuba, Brecina, Pilosella i Gatuña és útil per mantenir la funció fisiològica del sistema urinari. S'ha de pendre només notar els primers síntomes. 

  Apte per dones i homes.


 • GSE CYSTITIS RAPID

  Complement a base de plantes específiques pel sistema urinari (Gayuba, Brecina, Pilosella i Gatuña) i extracte de llavors d'Aranja, que ajuda a mantenir l'equilibri microbiè de l'organisme.

  Es recomana pendre quan els síntomes ja están presents  i és agut el malestar.


 • GSE ÍNTIM PRO OVULOS

  L'extracte de llavors d'Aranja i l'oli d'arbre del Té ajuden a la barrera protectora en la mucosa vaginal, a nivell microbiològic. Controlen els nivells de pH que fa que no proliferin patògens i l'efecte emolient per part de l'Aloe i la Calèndula contribueixen a atenuar els picors i molèsties de la zona íntima.


 • GSE ÍNTIM CREMA EXTERNA

  La combinació d'extracte de llavors d'Aranja amb Llantén, Castany d'Indies, Calèndula, Hamamelis i gel d'Aloe vera li proporciona a la crema unes propietats calmants i antifúngiques (extracte de llavors d'Aranja). També es pot fer servir per molèsties de morenes externes.


 • GSE ÍNTIM GEL LUBRICANT

  Hidrata i repara la mucosa gràcies als extractes vegetals (extracte de llavors d'Aranja) i l'àcid làctic (favoreix el restabliment de la flora vaginal). Prevé la sequetat vaginal en les relacions sexuals i en la menopàusia evitant la irritació i el dolor.  


 • GSE TOVALLOLETES ÍNTIMES

  Ls toballoletes contenen extracte de llavor d'Aranja, extracte de flors de Calèndula i àcid làctic, la combinació ideal per la higiene íntima tan en dones com homes. Amb propietats calmants, antimicrobianes (extracte de llavors d'Aranja) i reguladores del pH. Aptes també quan es tenen morenes.


 • GSE SABÓ LÍQUID ÍNTIM

  Ús extern, calmant (extracte de Calèndula), antimicrobià (extracte de llavors d'Aranja) i regulador del pH (àcid làctic).Coadyubant en tractaments que s'hagin donat de més per la zona íntima. També per morenes.

  Ús diari.


 • GSE DUTXES VAGINALS

  La dutxa vaginal, gràcies a la seva composició amb extracte de llavor d'Aranja, gel Aloe vera, aigua de Calèndula, Lactobacillus acidophilus, àcid làctic entre d'altres, és útil per afavorir el restabliment de la microflora vaginal normal així com calmar i aportar acció antimicrobiana i antiinflamatoria.


 • GSE STOMACH DIGESTIVE RAPID

  Complement que ajuda a aliviar el malestar que provoca les digestions pesades, la inflor produida per gasos i sensacions d'acidesa. Això és possible gràcies a l'extracte de Pinya, Cardamom, Coriandra, Fonoll i Card Marià. L'extracte de llavors d'Aranja contribueix a mantenir l'equilibri microbià del nostra organisme.