• Gel 0% Acofar

  El gel 0% del laboratori Acofar és el més suau de tota la gamma ja que està formulat amb menys ingredientes químics, de manera que neteja la pell amb suavitat. Convé destacar la seva formulació ja que no conté parabens, colorant alèrgens, organoclorats i fenoxietanol, per tant, està indicat per qualsevol tipus de pell inclosa la pell sensible.


 • Gel d'Oli d'Oliva i Omega-6

  El gel d'oli d'oliva i omega 6 nodreix de forma intensa la pell deixant-la suau i neta. La seva formulació inclou oli d'oliva ric en vitamines i àcids grassos, la qual cosa, manté el nostre mantell lipídic. A més, el gel d'oli d'oliva està enriquit amb omega-6 que afavoreix l'efecte emolient i aporta suavitat.


 • Gel de Llet de Cotó Acofar

  El gel de llet de cotó hidrata en profunditat la pell i evita la pèrdua d'humitat. Aquests beneficis els aconseguim gràcies a la seva formulació rica en glicerina i silicones, que manté l'equilibri hidrolipídic de la pell al crear un pel·lícula que evita la deshidratació. A més, la llet de cotó actua com emolient proporcionant suavitat. Apte per a tota la família. 

   


 • Gel d'Extracte de Civada Acofar

  El gel d'extracte de civada és ric en agents emolients que aporten suavitat gràcies a la pel·lícula protectora que formen sobre la pell. També contenen extracte d'avena que es caracteritza per les seves propietats relaxants, ja que conté aminoàcids i vitamines. 

   


 • Gel d'Aloe Vera i Vitamina E Acofar

  El Gel d'àloe vera i vitamina E del laboratori Acofar manté l'equilibri hidrolipídic de la pell. A més, la fórmula està enriquida amb Aloe Vera que aporta hidratació a la pell i la vitamina E ajuda a combatre els radicals lliures i la deshidratació de la pell. Apte per a tota la família. En cas de pells sensibles recomanem el Gel Acofar 0%.