• Infusions Te Verd Bio3

  Les infusions de Te verd de Bio 3 aporten antioxidants de manera que enlenteixen l'envelliment cel·lular, ajuda a eliminar impureses de la pell i manté el cabell sà. 

  El te verd que s'utilitza per aquestes infusions és el Te verd Sencha procedent de l'agricultura ecològica. 


 • Infusions Cua de Cavall Bio3

  Les infusions de Cua de Cavall de Bio3 afavoreixen l'eliminació de líquids. En la seva composició destaca la cua de cavall com a diurètic i, a més a més, trobem la malva i el hibisc que potencien les propietats de la cua de cavall. 

  Per tal d'obtenir l'efecte desitjat es recomana la presa d'una infusió després de dinar i de sopar. 


 • Infusions Control Línea Bio3

  Les infusions Control Línea de Bio3 contenen varies plantes medicinals entre les quals cap destacar: Cassia angustifolia, Malva silvestris, Melissa officinalis, Glycyrrhiza glabra Pimpinella anisum. Totes aquestes plantes ajuden a regular correctament el trànsit intestinal i a disminuir les flatulències i les toxines. 


 • Diet Solution Bie 3

  Bie 3 diet solution són uns sticks que contenen svetol, carxofa, te verd,biotina, pinya, fibra de taronja  i phaseolus. Gràcies a la carxofa , al te verd i a la pinya té efecte diürètic i la fibra de taronja alleuja els problemes de restrenyiment de manera natural.


 • Infusions Te Vermell Bio 3

  Les infusions de Te vermell ecològic Bio 3 són riques en  tanins i polifenols. Totes dues substàncies són antioxidants i diürètiques facilitant l'eliminació de toxines, colesterol i greixos .

  Es recomana prendre les infusions de te vermell durant o després dels menjars principals. 


 • Infusions Poleo menta Bio3

  Les infusions de poliol menta ecològic de Bio3 contenen poliol i menta , plantes riques en monoterpens que tenen propietats antiespasmòdiques que afavoreixen el procés digestiu .

  Es recomana prendre una infusió després dels principals menjars.