• Cocculine comprimits

  Cocculine és un medicament homeopàtic que està indicat en el tractament de la cinetosi o mareig del viatger. 

  La posologia correcta és de:


 • Oscillococcinum glòbuls Boiron

  L'Oscillococcinum glòbuls és un medicament homeopàtic de laboratoris Boiron que està indicat en la prevenció de la grip i en el tractament simptomàtic d'aquesta. 

  La presa correcta variarà depenent si l'utilitzem com a prevenció o bé ja tenim els primers símptomes de la malaltia. 


 • Stodal

  Stodal és un medicament homeopàtic de laboratoris Boiron que té com a indicació el tractament simptomàtic de la tos. 

  Es presenta en dues formes: xarop i grànuls. Els grànuls es recomanen en persones diabètiques i en nadons ja que el xarop porta sucre. 


 • Gastrocynesine comprimits

  Gastrocynesine comprimits és un medicament homeopàtic que serveix per aquells trastorns digestius que cursen amb regurgitacions, somnolència o pesadesa d'estómac. 

  La posologia correcta és prendre dos comprimits uns quinze minuts abans dels menjars i, si cal repetir-ho després de l'àpat. 


 • Homeovox comprimits

  Homeovox comprimits és un medicament homeopàtic que té com a indicacions ronquera, afonia i fatiga de les cordes vocals. 

  Es pot utilitzar com a prevenció per exemple en el cas dels professors que tenen un gran desgast de les cordes vocals i llavors, la posologia correcta seria de dos comprimits cinc cops al dia. 


 • Sedatif comprimits

  Sedatif comprimits és un medicament homeopàtic indicat en trastorns emocionals i d'ansietat que poden cursar també amb transtorns de la son. 

  La posologia correcta és de dos comprimits tres cops al dia dissolts a la boca. 


 • Calèndula TM crema

  Calèndula TM crema és un medicament homeopàtic utilitzat per les irritacions de la pell i per afavorir la cicatrització. 

  S'ha d'aplicar diversos cops al dia sobre la pell neta. 


 • Avenoc pomada

  Avenoc pomada és un medicament homeopàtic que serveix pel tractament de les hemorroides durant la seva fase aguda. Ajuda a calmar el picor, el dolor i els petits sagnats. 

  S'ha d'aplicar de 3 a 4 vegades per fora o per dins amb la cànula depenent d'on estiguin les hemorroides.