• Cocculine comprimits

  Cocculine és un medicament homeopàtic que està indicat en el tractament de la cinetosi o mareig del viatger. 

  La posologia correcta és de:


 • Oscillococcinum glòbuls Boiron

  L'Oscillococcinum glòbuls és un medicament homeopàtic de laboratoris Boiron que està indicat en la prevenció de la grip i en el tractament simptomàtic d'aquesta. 

  La presa correcta variarà depenent si l'utilitzem com a prevenció o bé ja tenim els primers símptomes de la malaltia. 


 • Stodal

  Stodal és un medicament homeopàtic de laboratoris Boiron que té com a indicació el tractament simptomàtic de la tos. 

  Es presenta en dues formes: xarop i grànuls. Els grànuls es recomanen en persones diabètiques i en nadons ja que el xarop porta sucre. 


 • Gastrocynesine comprimits

  Gastrocynesine comprimits és un medicament homeopàtic que serveix per aquells trastorns digestius que cursen amb regurgitacions, somnolència o pesadesa d'estómac. 

  La posologia correcta és prendre dos comprimits uns quinze minuts abans dels menjars i, si cal repetir-ho després de l'àpat. 


 • Homeodent Protecció integral dents i genives

  Homeodent protecció integral de dents i genives és una pasta dental composada per una associació de plantes i sals de flúor. 

  Les plantes de la seva formulació són: 


 • Homeodent Pasta dental Blanquejadora

  La pasta dental Homeodent blanquejadora està indicada per aquelles persones que pel café, tabac... tenen taques a les dents ja que té una composició especialitzada per treure aquestes imperfeccions. 

  La pasta dental està formulada amb: 


 • Homeovox comprimits

  Homeovox comprimits és un medicament homeopàtic que té com a indicacions ronquera, afonia i fatiga de les cordes vocals. 

  Es pot utilitzar com a prevenció per exemple en el cas dels professors que tenen un gran desgast de les cordes vocals i llavors, la posologia correcta seria de dos comprimits cinc cops al dia. 


 • Sedatif comprimits

  Sedatif comprimits és un medicament homeopàtic indicat en trastorns emocionals i d'ansietat que poden cursar també amb transtorns de la son. 

  La posologia correcta és de dos comprimits tres cops al dia dissolts a la boca. 


 • Coryzalia comprimits

  Coryzalia comprimits és un medicament homeopàtic indicat per tractar els símptomes del refredat i la rinitis. 

  S'ha de deixar dissoldre en la boca dos comprimits cada hora i a mesura que disminueixen els símptomes espaiarem les preses. 


 • Arnica TM crema

  Arnica TM crema és un medicament homeopàtic antiinflamatori. Per tal que faci el seu efecte cal aplicar una capa fina sobre la pell neta fent un massatge.

  Es pot repetir varies vegades al dia. 


 • Calèndula TM crema

  Calèndula TM crema és un medicament homeopàtic utilitzat per les irritacions de la pell i per afavorir la cicatrització. 

  S'ha d'aplicar diversos cops al dia sobre la pell neta. 


 • Avenoc pomada

  Avenoc pomada és un medicament homeopàtic que serveix pel tractament de les hemorroides durant la seva fase aguda. Ajuda a calmar el picor, el dolor i els petits sagnats. 

  S'ha d'aplicar de 3 a 4 vegades per fora o per dins amb la cànula depenent d'on estiguin les hemorroides.