• pH 5 Loció Eucerin

  La loció pH5 del laboratori Eucerin és una loció corporal específica per pells sensibles. Conté un 5% de dexapantenol que afavoreix la regeneració de la pell  i, a més, la protegeix. 

  Per tal d'aconseguir una pell suau i ben hidratada es recomana utilitzar-la diàriament. 


 • pH 5 Crema Eucerin

  La crema pH 5 del laboratori Eucerin està indicada per a la hidratació corporal i facial de persones amb pell sensible. El seu component actiu principal és el dexpantenol que afavoreix la regeneració de la pell i manté en perfectes condicions la barrera protectora de la pell, evitant d'aquesta manera la seva deshidratació. 


 • Loció Complete Repair Urea 10% Eucerin

  La loció Complete Repair Urea 10% del laboratori Eucerin és una loció rica de ràpida absorció que hidrata en profunditat les pells més seques. La formulació està enriquida amb lactat i urea. Està indicada per a pells seques ja que també l'exfolia i calma els picors. 

  No conté perfums ni colorants. 


 • AtopiControl Loció Eucerin

  La loció AtopiControl del laboratori Eucerin és una loció d'aigua en oli que hidrata en profunditat i calma les pells atòpiques. A la seva formulació destaca la combinació d'àcids grassos omega-6 extrets de l'oli d'onagra i de l'oli de les llavors de raïm i, el licocalcó A que calma la pell i restaura la seva barrera natural. 


 • pH5 Oleogel de Bany Eucerin

  L'oleogel de bany pH5 del laboratori Eucerin és un oleogel específic per aquelles persones que tenen la pell sensible. La seva formulació té dos components bàsics: el tampó de citrat a pH 5 i els humectants. Aquestes dues substàncies protegeixen i reforcen la barrera natural de la pell i aporten lípids, la qual cosa dóna com a resultat una pell sedosa i hidratada. 


 • AtopiControl Oleogel de Bany Eucerin

  L'AtopiControl Oleogel de Bany del laboratori Eucerin és el gel indicat per a la higiene corporal de les persones amb pell atòpica. Es pot utilitzar en nadons des dels 3 mesos, nens i adults, però cal destacar que en els nens només es pot utilitzar com additiu en el bany. 


 • pH5 Gel de Bany Eucerin

  El gel de bany pH5 del laboratori Eucerin és un gel suau ja que no conté sabó i, està recomanat per la higiene diària de les persones amb pell sensible. Conté humectants extrasuaus que protegeixen la pell de la deshidratació. 


 • Sabó Higiene Íntima Eucerin

  El sabó d'higiene íntima del laboratori Eucerin està formulat amb tensioactius suaus que mantenen la microflora i el pH vaginal evitant així possibles infeccions. A més, conté àcid làctic que calma els picors de la zona íntima. 


 • Aquaphor Crema Reparadora Eucerin

  La crema reparadora Aquaphor del laboratori Eucerin està indicada per tractar la pell molt seca, la pell malmesa o irritada. La seva formulació no conté aigua i és molt rica en parafina que afavoreix el procés de curació de la pell ja que crea una barrera protectora que manté la zona humida i hidratada.


 • DermatoClean Tònic facial Eucerin

  El tònic facial DermatoClean del laboratori Eucerin neteja la cara de maquillatje o netejadors suaument i obre els porus de la pell permeten que aquesta respiri. La seva formulació conté tres ingredients bàsics: 


 • DermatoClean Desmaquillant d'ulls Eucerin

  El desmaquillant d'ulls DermatoClean del laboratori Eucerin retira suaument el maquillatge de la zona dels ulls i ajuda a que el contorn d'ulls respiri molt millor. La seva formulació té dues fases clarament diferenciades: 


 • DermoPure oil control Gel Netejador Eucerin

  El gel netejador DermoPurifyer del laboratori Eucerin està indicat per les pells amb impureses i que tenen una certa propensió a patir acnè. Es pot utilitzar diàriament i neteja la cara suaument ja que no conté sabó ni perfums. 


 • DermoPure Exfoliant Diari Eucerin

  L'exfoliant diari DermoPurifyer del laboratori Eucerin està indicat un cop per setmana per tal de mantenir la pell neta en profunditat. Conté unes micropartícules que allisen el porus i l'exfolien i, l'àcid làctic actúa directament sobre la formació de les impureses. 

  No reseca la pell. 


 • DermoCapillaire Xampú Anticaspa Eucerin

  El xampú anticaspa DermoCapillaire del laboratori Eucerin està indicat pel tractament de la caspa greixosa i de la dermatitis seborreica. Elimina suaument les escames grogues i la caspa. A més, neteja el cabell suaument i calma la picor 


 • DermoDensifyer Crema de Dia Eucerin

  La crema facial de dia DermoDensifyer del laboratori Eucerin conté arctiina i pèptids de les apiàcees que activen la producció del col·lagen i aporten elasticitat, luminositat i densitat a les pells madures.


 • DermoDensifyer Crema de Nit Eucerin

  La crema facial de dia DermoDensifyer del laboratori Eucerin conté arctiina i pèptids de les apiàcees que activen la producció del col·lagen i aporten elasticitat, luminositat i densitat a les pells madures. També conté dexpantenol que estimula la regeneració nocturna  de la pell. 

   


 • DermoPure Crema Hidratant Eucerin

  La crema hidratant DermoPurifyer del laboratori Eucerin és una crema hidratant lliure d'olis i fragàncies per evitar que la pell agafi greix. Conté licocalcó A que actúa com antiinflamatori, decandiol com antibacterià per atacar els grans i la carnitina que regula la síntesis de greix. 


 • Even Brighter Crema de dia Eucerin

  La crema de dia Even Brighter del laboratori Eucerin redueix les taques i les tonalitats desiguals de la pell. La seva formulació conté B- resorcinol que redueix la producció de melanina per part de les cèl·lules de la pell i, per tant, redueix la hiperpigmentació.


 • Volume Filler Crema Facial Eucerin

  La crema facial Volume Filler del laboratori Eucerin actúa contra la flacidesa i la reducció del volum de la pell. Aquesta acció s'aconsegueix gràcies a la seva formulació de la qual destaquen tres substàncies: 


 • Volume Filler Sèrum Eucerin

  El sèrum facial Volume Filler del laboratori Eucerin actúa contra la flacidesa i la reducció del volum de la pell. Aquesta acció s'aconsegueix gràcies a la seva formulació de la qual destaquen tres substàncies: 


Pàgines