Hyaluron Filler Crema de dia Eucerin

Català

La crema de dia facial Hyaluron Filler del laboratori Eucerin és una crema no comedogènic amb factor de protecció solar 15 per protegir del fotoenvelliment. A més, té efecte antiarrugues gràcies a la seva formulació que conté: 

  • Àcid hialurònic: de baix i d'alt pes molecular que actúa sobre les arrugues
  • Saponines: potencia la producció d'àcid hialurònic de la propia pell

Trobem dues presentacions en funció del tipus de pell: normal/mixta i pell seca. 

Volume Filler Sèrum Eucerin

Català

El sèrum facial Volume Filler del laboratori Eucerin actúa contra la flacidesa i la reducció del volum de la pell. Aquesta acció s'aconsegueix gràcies a la seva formulació de la qual destaquen tres substàncies: 

Volume Filler Crema Facial Eucerin

Català

La crema facial Volume Filler del laboratori Eucerin actúa contra la flacidesa i la reducció del volum de la pell. Aquesta acció s'aconsegueix gràcies a la seva formulació de la qual destaquen tres substàncies: 

Even Brighter Crema de dia Eucerin

Català

La crema de dia Even Brighter del laboratori Eucerin redueix les taques i les tonalitats desiguals de la pell. La seva formulació conté B- resorcinol que redueix la producció de melanina per part de les cèl·lules de la pell i, per tant, redueix la hiperpigmentació. A més a més, porta àcid glicirrinètic que estimula la reparació de la pell i factor solar 30 per protegir la pell de l'aparició de noves taques. 

Els resultats es comencen a notar en tan sols quatre setmanes. 

DermoPurifyer Crema Hidratant Eucerin

Català

La crema hidratant DermoPurifyer del laboratori Eucerin és una crema hidratant lliure d'olis i fragàncies per evitar que la pell agafi greix. Conté licocalcó A que actúa com antiinflamatori, decandiol com antibacterià per atacar els grans i la carnitina que regula la síntesis de greix. 

DermoDensifyer Crema de Nit Eucerin

Català

La crema facial de dia DermoDensifyer del laboratori Eucerin conté arctiina i pèptids de les apiàcees que activen la producció del col·lagen i aporten elasticitat, luminositat i densitat a les pells madures. També conté dexpantenol que estimula la regeneració nocturna  de la pell. 

 

DermoDensifyer Crema de Dia Eucerin

Català

La crema facial de dia DermoDensifyer del laboratori Eucerin conté arctiina i pèptids de les apiàcees que activen la producció del col·lagen i aporten elasticitat, luminositat i densitat a les pells madures.

A més a més, té filtres solars SPF 15 que eviten l'aparició de taques. En cas que la persona anés a prendre el sol directament, com per exemple quan vas a la platja, caldria reforçar la protecció solar amb filtres de SPF 30, 50+ o 100. 

DermoCapillaire Xampú Anticaspa Eucerin

Català

El xampú anticaspa DermoCapillaire del laboratori Eucerin està indicat pel tractament de la caspa greixosa i de la dermatitis seborreica. Elimina suaument les escames grogues i la caspa. A més, neteja el cabell suaument i calma la picor 

DermoPurifyer Exfoliant Diari Eucerin

Català

L'exfoliant diari DermoPurifyer del laboratori Eucerin està indicat un cop per setmana per tal de mantenir la pell neta en profunditat. Conté unes micropartícules que allisen el porus i l'exfolien i, l'àcid làctic actúa directament sobre la formació de les impureses. 

No reseca la pell. 

DermoPurifyer Gel Netejador Eucerin

Català

El gel netejador DermoPurifyer del laboratori Eucerin està indicat per les pells amb impureses i que tenen una certa propensió a patir acnè. Es pot utilitzar diàriament i neteja la cara suaument ja que no conté sabó ni perfums. 

Conté un 6% d'anfòters que eliminen l'excés de greix de la pell, el maquillatge i les bacteries que produeixen l'aparició de l'acnè. 

Pàgines