Engystol

Català

Engystol comprimits és un medicament homeopàtic que activa les defenses de l'organisme i enforteix la resposta immunològica en cas d'infecció per virus.

Zeel T

Català

Zeel T és un medicament homeopàtic indicat per a l'artrosi ja que redueix el dolor i la inflamació. Està disponible en diverses presentacions: injectable, pomada i, la més comuna, els comprimits.

Luffeel Nebulitzador Nasal

Català

Luffeel és un medicament homeopàtic que es presenta en forma de nebulitzador nasal ja que està indicat per als casos de rinitis al·lèrgica.

Spascupreel

Català

Spascupreel comprimits és un medicament homeopàtic utilitzat quan es produeixen espasmes a la musculatura llisa, és a dir, a l'estómac, úter, intestins, vies urinàries i vesícula biliar.

Spascupreel es troba en comprimits i solució injectable.

Vertigoheel

Català

Vertigoheel és un medicament homeopàtic indicat en cas de vertigen. Disminueix la durada i la intensitat de la sensació de mareig i també baixa la freqüència de vertígens.

Vertigoheel es presenta en gotes o comprimits.

Oculoheel Gotes

Català

Oculoheel és un medicament homeopàtic que es presenta en forma de gotes oftàlmiques i alleugen la congestió ocular, la irritació, la inflamació i la fatiga.

Nervoheel

Català

Nervoheel és un medicament homeopàtic indicat en cas de problemes per agafar el son, persones que pateixen trastorns psicosomàtics. També està indicat en les neurosis climatèriques, és a dir, possibles neurosi que apareixen com a conseqüència de la menopausa.

Bronchalis-Heel

Català

Bronchalis-Heel és un medicament homeopàtic indicat en cas de bronquitis, concretament en refredat crònic causa de l'hàbit tabàquic.

Ypsiloheel N Heel

Català

Ypsiloheel N  és un medicament homeopàtic que està indicat per tractar la distonia vegetativa.

Traumeel S Heel

Català

Traumeel S és un medicament homeopàtic amb propietats antiinflamatòries. Està indicat en cas de traumatismes, lesions i estats inflamatoris.

Es presenta en pomada, ampolles i comprimits.

Apte per a tota la família.