Lambda Control

Català

Lambda Control Desodorant manté una eficaç protecció al llarg del dia. El roll on és hidroalcohólico de manera que aporta frescor i manté l'aixella seca i suau. L'acció antisèptica és deguda al triclosan i l'acció antitranspirant a les sals d'alumini.

Nutradeica Gel Crema Facial

Català

Nutradeica Gel Crema Facial és una crema d'ús diari per la cara amb tendència seborreica que manté la pell facial hidratada i confortable, especialment en aquelles zones amb major tendència a la aparició de símptomes com l'àrea perinasal, barbeta, front i celles. Fórmula oil-free.

Nutradeica Rx Xampú Dermatològic

Català

Nutradeica Rx és un xampú dermatològic específic per a la cura dels estats seborreics lleus o moderats del cuir cabellut. Conté ketopirox i Icththyol Pale que han demostrat rapidesa i eficàcia en la reducció prolongada dels símptomes associats com són: excés de sèu, picor, descamació i eritema.

Nutratopic Pro-AMP

Català

Nutratopic Pro-AMP és una crema facial amb doble protecció activa del sistema de defensa cutani. Conté L-Isoleucina que és un aminoàcid que incrementa la producció de pèptids antimicrobians (1era línia de defensa de la pell). És l'única fórmula que ajuda a combatre tots els símptomes associats a la pell atòpica: picor, vermellor, descamació i reactivitat.

Nutraisdin Crema del Bolquer

Català

Nutraisdin Crema del bolquer aporta cura, reparació i protecció a la zona glútia, davant irritacions i coïssors. Aïlla la pell, sense cap tipus de complicacions, d'agents irritants.

Nutraisdin Loció Hidratant

Català

Nutraisdin Loció Hidratant està formulada específicament per aportar els actius necessaris per a la cura, la hidratació i protecció de la delicada pell del nadó.

Nutraisdin Bàlsam Facial

Català

Nutraisdin Bàlsam Facial està indicat per a la cura, protecció i reparació de la pell de la cara del nadó. La seva fórmula amb agents hidratants aporta la protecció necessària per a la pell irritada i agredida proporcionant una hidratació intensa i duradora.

Nutraisdin Crema Facial SPF 15

Català

Nutraisdin Crema Facial SPF 15 és una crema d'ús diari amb protecció solar i vitamines. És una crema hidratant, suavitzant i protectora de la pell.

Velastisa Intim Higiene Íntima

Català

Velastisa Intim Higiene Íntima és un gel de cura íntim extra suau d'ús diari. Ajuda a prevenir i actua com a coadjuvant al tractament de les infeccions vulvovaginals. Protegeix davant agressions microbiològiques i irritacions i ajuda a evitar la sequedat. A més respecta el pH fisiològic i reforça la flora natural.

Isadin alfa barcilus

Català

Isadin alfa barcilus són càpsules toves vaginals que contenen el probiòtic patentat Lactobacilus plantarum P17630. Aquesta soca té una alta capacitat d'adhesió que competeix amb els microorganismes patògens. Presenta un triple mecanisme d'acció: restaura l'equilibri de la microflora vaginal alterada, protegeix contra els microorganismes patògens i facilita l'eliminació dels microorganismes patògens en cas d'infecció i prevé infeccions recurrents.

Pàgines