Derma Gel de Bany Pells Atòpiques

Català

Emulsió sense sabó formulada per  a la higiene diària de les persones amb pell atòpica, desnutrida i sensible. Hidrata la pell i la protegeix de la sequedat i de danys externs i interns. Duu a terme una higiene suau per a tota la familia. 

A més ara Mussvital us regala el desodorant i la llet corporal de la mateixa gamma perquè la proveu. Aprofiteu-ho! 

Xampú d'Argan i Queratina

Català

El xampú d'argan i queratina de Mussvital aporta els nutrients que el cabell necessita per tenir un aspecte saludable. El xampú neteja de manera suau i protegeix el color ja sigui tenyit o natural  sense treure la queratina natural del cabell. 

L'oli d'argan que conté té una elevada concentració d'àcids grassos essencials que revitalitzen els cabells apagats, secs o castigats. A més, té propietats hidratants i antioxidants. 

Pack Xampú Ús Freqüent + Xampú Anticaiguda

Català

Aquest pack d'oferta de Mussvital està format per un xampú d'ús freqüent i un xampú anticaiguda. 

El xampú d'ús freqüent té el pH neutre que protegeix l'estructura capil·lar. Està formulat amb extracte de ginseng que és tonificant i castanyer d'índies que activa el cuir cabellut donant-li vitalitat. 

Pack Trio Gels de Llet de Coco Mussvital

Català

El gel de llet de coco manté la barrera cutania i reforça la microflora natural de la pell. A més, la llet de coco és rica en aminoàcids i sucres que estimulen i nutreixen la pell. Aquest gel també serveix pel cabell ja que conté acondicionador. 

Pack Trio Gel Aloe Vera Mussvital

Català

El gel d'aloe vera conté Aloe barbadensis  i vitamina E. Aquest gel aporta la hidratació òptima a tota la família. Gràcies a l'aloe vera té un efecte regenerador i cicatritzant de la pell que es complementa amb les propietats antioxidants i protectores de la vitamina E. 

Crema Decolorant Mussvital

Català

La crema decolorant Mussvital està formada per dos components: una crema que conté 8 volums d'aigua oxigenada i unes pòlvores decolorants. Aquestes pòlvores el que fan és reforçar l'acció decolorant de la crema. A més conté glicerina que hidrata la pell alhora que es produeix la decoloració del borrissol. 

Mascareta Capil·lar amb queratina i oli d'argan

Català

La Mascareta capil·lar de Mussvital rehidrata intensament el cabell, el repara i el protegeix gràcies a la queratina i l'oli d'argan. 

Aporta al cabell una nutrició intensa i li dóna una sensació sedosa i de suavitat.