Duplo Bàlsam Corporal Hidratació Profunda Cara y Cos

Català

El bàlsam corporal hidratació profunda cara i cos combina la fórmula Noruega amb agents dermocalmantes, per tot això és la més indicada per a pells sensibles i seques.

Loció Corporal Elasticitat Intensa Neutrogena

Català

La loció corporal elasticitat intensa de Neutrogena combina la fórmula Noruega amb minerals actius que afavoreixen la producció natural de col·lagen. Proporciona a la pell elasticitat i suavitat ràpidament. Es recomana, almenys els 10 primers dies, aplicar al matí i a la nit.

Crema de Mans y Ungles Neutrogena

Català

La crema de Mans i Ungles de Neutrogena té una fórmula rica en glicerina i vaselina aportant una hidratació profunda. A més, també conté alantoïna que accelera el procés de cicatrització ajudant així a la regeneració de la pell seca. La vitamina B5 suavitza la pell i la vitamina E la protegeix. Amb una petita quantitat aporta una gran hidratació durant 24 hores, a més fa les ungles 2 vegades més resistents i ajuda a suavitzar les cutícules.

Duplo Crema de mans Ràpida Absorció

Català

La crema de mans de ràpida absorció és una crema fluida que repara i hidrata en profunditat. De la formulació destaca:

  • La glicerina nodreix, repara i protegeix la pell de les mans
  • La vaselina hidrata i suavitza
  • La vitamina E prevé l'envelliment de les mans
  • El pantenol aporta suavitat
  • La dimeticona fa que sigui una crema de ràpida absorció

Crema de Peus Absorció Immediata

Català

La Crema de Peus Absorció Immediata de Neutrogena hidrata en profunditat els peus proporcionantsuavitat i benestar. Gràcies a la seva textura lleugera té una absorció immediata que permet el calçat després de només uns pocs segons.

Crema de Peus Ultra-hidratant Neutrogena

Català

La crema de peus ultra-hidratant de Neutrogena té una fórmula rica en glicerina i vaselina aportant una hidratació profunda. A més, també conté alantoïna que accelera el procés de cicatrització ajudant així a la regeneració de la pell seca. La vitamina B5 suavitza la pell i la vitamina E la protegeix. Es recomana el seu ús de manera diària per aconseguir uns peus sans i bonics.